Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Złoto wyparowało

piroman128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem, sobię przez godzinę na 2 kontach, swoim i jakiegoś tam ziomka, robiłem misję z NPC,po czym wylogowałem się z tego 2konta bo jakiś lag mi wszedł. Potem odświeżyłem swoje konto a tu z 500 miliardów mam 1 złota. Zero wpisów w dzienniku pokładowym,etc,,,, W przypadku gdyby mi to złoto BP wykasowało to by mi przy okazji zbanowali całe konto za armatki i kasztele a tu nic.

Opublikowano

Powiem tak ja miałem 3 miliardy armat na pokladzie, dostałem bana na miesiąc. Po miesiącu postu dostałem znowu konto w moje ręce z całym wyposażeniem jakie miałem zbugowane. ucieszyłem się z tego powodu lecz obawiałem się kolejnego bana ( niewiedziałem czy ma to usunąć sam czy co i nie usunałem) jednak po tygodniu gry wszyskto co miałem zostało usubięte i zostało mi jedna sztuka złota.

A więc zadaj sobie pytanie czy miałeś bana wcześniej lub czy miałeś coś zbugowanego?

Opublikowano

skoro złoto ci wyparowało to nic innego jak bug ja też miałem trochę złota i mi zniknęło i został 1 napisałem do supp i mi odpisali że całe złoto wynikające z błędu gry zostało usunięte czyli miałeś zbugowane złoto takie jak na allegro sprzedają mi też nie usunęli armat z fiddlera ale złoto poszło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...